Κατασκευή ιστοσελίδων

Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε σύγχρονες & ποιοτικές ιστοσελίδες για αποτελεσματική προβολή στο διαδίκτυο με υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης. 

Η ιστοσελίδα αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο για την προβολή σας στο διαδίκτυο γι αυτό και ο επαγγελματικός της σχεδιασμός αποτελει μονόδρομος για την επιτυχία της διαδικτυακής παρουσίας. Η ιστοσελίδα είναι ουσιαστικά η "βιτρίνα" της επιχείρησης ή των υπηρεσιών σας σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Τόσο η σχεδίαση της "βιτρίνας" όσο και το περιεχόμενο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να εισέλθει ένας πελάτης στο "κατάστημα". Κάθε επισκέπτης του website σας είναι πιθανός πελάτης.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ελκυστικές & λειτουργικές ιστοσελίδες, αποτέλεσμα μελέτης & στρατηγικής για κάθε πελάτη ξεχωριστά.  

Διαδικάσια κατασκευής

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 

Κατά την πρώτη μας συνάντηση συζητάμε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας και προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση σύμφωνα με τους επιχειρησιακούς στόχους. Παρέχουμε βέλτιστο αποτέλεσμα με κάθε προϋπολογισμό. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο πελατολόγιο μας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις & επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Μετά την πρώτη συνάντηση και την συμφωνία έναρξη της συνεργασίας ξεκινάει ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας ακολουθώντας τις βασικές αρχές του marketing.
Κάθε νέα ιστοσελίδα αποτελεί ξεχωριστό αντικείμενο μελέτης. Γίνεται αναλυτική έρευνα της επιχείρησής σας, των πλεονεκτημάτων της, ανάλυση ανταγωνιστικών ιστοσελίδων (ανταγωνισμού) και ιδιαιτεροτήτων του κλάδου. Οι ιδέες που έχουν συλλεχθεί και η στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί εφαρμόζονται στην κατασκευή της ιστοσελίδας.

SEO ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον φιλικό προς τις μηχανές αναζήτης σχεδιασμό διότι η μελλοντική της κατάταξη είναι ένα καθοριστικό κριτήριο επιτυχίας της κατασκευής. Μελετούμε προσεχτικά τις λέξεις κλειδιά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν (keywords research) ενισχύοντας της επισκεψιμότητας της.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο γραφιστικός σχεδιασμός (web design) της ιστοσελίδας αφορά στα χρώματα που θα επιλεγούν σύμφωνα με την εταιρική σας ταυτότητα, οι θέσεις που θα έχουν τα διάφορα στοιχεία της ιστοσελίδας καθώς και το περιεχόμενο της  (υποσελίδες-menu). Εάν χρειαστεί θα γίνουν τροποποιήσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις που θα μας κάνετε. Μετά ακολουθεί ο προγραμματισμός της ιστοσελίδας και η ανάπτυξη στην πλατφόρμα csm που θα έχουμε προσυμφωνήσει. Εμείς προτείνουμε την πλατφόρμα cms wordpress ως πιο εύχρηστο και φιλικό σύστημα διαχείρισης της ιστοσελίδας. Μετά την παράδοση της ιστοσελίδας και εφόσον η ιστοσελίδα είναι δυναμική μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε στην χρησιμοποίηση του συστήματος διαχείρισης ώστε να διαχειρίζεστε άνετα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (αλλαγή/πρόσθεση κειμένων, φωτογραφιών κτλ.)

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Και μετά το πέρας της διαδικασίας παράδοσης της ιστοσελίδας είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Δεν σας αφήνουμε μόνους με τη νέα σας σελίδα, προσέχουμε τους πελάτες μας, μας ενδιαφέρει να μείνουν ικανοποιημένει από τις υπηρεσίες μας γι'αυτό δίνουμε έμφαση στην μετά την πώληση υποστήριξη.

Ενδεικτικά έργα

Fertihal - Λιπάσματα Χαλκιδικής

Biscotti

Pain Beni - ευλογημένο ψωμί

Finalit Deutschland

Athina Airport Hotel

Ασφαλιστική Εταιρία

Greek tavern Munich

Gr Travel

Fairplay Tennis Club

Finalit Stonecare

Hotel and tennis

Οφθαλμίατρος Dr. Στεργιόπουλος

Private Cruises Halkidiki

ΟΨΙΣ Engineering

Arthroskopisi - Dr. Ι. Ράλλης

Thessaloniki eyelaser

Κέντρο Φυσικοθεραπείας

NEK kids wear

Αγαπητός Ζαχαροπλαστεία

Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Θέρμης

Taekwondo school

Les Raquettes Tennis Club

Garden Club Munich NW03

Photocenter