Κατασκευή eshop

Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε εμπορικά & λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα για αποτελεσματική προβολή στο διαδίκτυο και υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης. 

Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής των ανθρώπων και η συνεχόμενη αύξηση των αγορών μέσω διαδικτύου επηρεάζουν τις εμπορικές επιχειρήσεις και κάνουν επιτακτή ανάγκη την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Εμείς δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) ελκυστικά, λειτουργικά, ασφαλή και με εύκολη πλόηγηση για τον πελάτη. Οι παράγοντες αυτοί επηρεάζουν σημαντικά την απόφαση του να πραγματοποιήσει αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εκτός αυτού όμως σημαντικοί παράγοντες είναι η τιμή του προϊόντος, ο τρόπος πληρωμής, ο τρόπος αποστολής &  χρόνος παράδοσης. Κάθε νέος σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι αποτέλεσμα μελέτης & στρατηγικής για κάθε πελάτη ξεχωριστά.  

Διαδικάσια κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 

Κατά την πρώτη μας συνάντηση συζητάμε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας και προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση σύμφωνα με τους επιχειρησιακούς στόχους και τον προϋπολογισμό σας. Μετά τη συνάντηση αυτή ξεκινάει ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Μετά την πρώτη συνάντηση και την συμφωνία έναρξη της συνεργασίας ξεκινάει ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος ακολουθώντας τις βασικές αρχές του marketing.
Κάθε νέο eshop αποτελεί ξεχωριστό αντικείμενο μελέτης. Γίνεται αναλυτική έρευνα της επιχείρησής σας, των πλεονεκτημάτων της, ανάλυση ανταγωνιστικών ιστοσελίδων (ανταγωνισμού) και ιδιαιτεροτήτων του κλάδου. Οι ιδέες που έχουν συλλεχθεί και η στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί εφαρμόζονται στην κατασκευή της ιστοσελίδας.

SEO ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον φιλικό προς τις μηχανές αναζήτης σχεδιασμό διότι η μελλοντική της κατάταξη είναι ένα καθοριστικό κριτήριο επιτυχίας της κατασκευής. Μελετούμε προσεχτικά τις λέξεις κλειδιά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν (keywords research) ενισχύοντας της επισκεψιμότητας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο γραφιστικό σχεδιασμός (web design) της ιστοσελίδας αφορά στην εμφάνιση που θα έχει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα (χρώματα σύμφωνα με την εταιρική σας ταυτότητα, θέσεις των διαφόρων στοιχείων της ιστοσελίδας καθώς και το περιεχόμενο της. Εάν χρειαστεί θα γίνουν τροποποιήσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις που θα μας κάνετε.
Μετά ακολουθεί ο προγραμματισμός για την δημιουργία ενός εύχρηστου ηλεκτρονικού καταστήματος, με ελληνικό περιβάλλον διαχείρισης, που παρέχει εύκολη πλοήγηση στον πελάτη και λειτουργεί αδιάκοπα και σωστά. Μερικά από το χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργούμε είναι τα παρακάτω:

- Σύγχρονος και επαγγελματικός σχεδιασμός
- Ασφαλές ιστοσελίδες για παραγγελία με πιστωτική ή paypal
-
Δυνατότητα αγοράς σε λίγα μόνο βήματα και όχι με πολύπλοκες διαδικασίες
- Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και φροντίζουμε για την συνεχή αναβάθμιση της ιστοσελίδας
- Φιλικό σύστημα διαχείρισης της ιστοσελίδας (αλλαγή/πρόσθεση προϊόντων, κειμένων, φωτογραφιών κτλ.)

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Και μετά το πέρας της διαδικασίας παράδοσης της ιστοσελίδας είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Δεν σας αφήνουμε μόνους με τη νέα σας σελίδα, προσέχουμε τους πελάτες μας, μας ενδιαφέρει να μείνουν ικανοποιημένει από τις υπηρεσίες μας γι'αυτό δίνουμε έμφαση στην μετά την πώληση υποστήριξη.